Vi fick högsta betyg av Arbetsförmedlingen

HelloLilly har precis fyllt 1 år och igår kom den fantastiska och formella bekräftelsen att vi tillhör Sveriges bästa företag på att matcha arbetssökande med arbetsgivare, och på så sätt bidra till att minska arbetslösheten i Sverige.

Vi är stolta över att vi lyckats åstadkomma detta redan under vårt första verksamhetsår, vill säga bra jobbat till alla personer som hittat jobb eller utbildning tillsammans med oss, stort tack till alla arbetsgivare och samarbetspartners som anställt och gett våra deltagare chansen, och framförallt – grymt bra jobbat alla kollegor på HelloLilly, ni är bäst och resan har bara börjat! 🔥🚀

Söker du jobb, behöver du anställa ny personal, eller vill komma i kontakt med HelloLilly av någon annan anledning -hör av dig till vår kundtjänst!

– Detta betyg publicerades av Arbetsförmedlingen den 1 augusti 2022.

– Betyget gavs för prestationen kopplat till vårt KA-nummer 10068409 i Västerås, där vi under tidigare gällande undantagsregler om distansdeltagande tagit emot, rustat och matchat arbetssökande i stora delar av landet.

– Betygsmodellen grundar sig i en jämförelse av fristående aktörers resultat gentemot den totala leveransen av tjänsten i hela Sverige. Det vill säga, HelloLilly ABs prestation via KA-nummer 10068409 i Västerås, är belönad med högsta betyget 4 stjärnor efter jämförelse med alla andra fristående aktörers resultat i hela landet.

– Hemsida: www.hellolilly.se
– Kundtjänst: 073 471 80 22