Integritetspolicy

Inledning 

På HelloLilly AB värdesätter vi din integritet och strävar efter att skydda dina personuppgifter. Denna policy förklarar vilken information vi samlar in, hur vi använder den och vilka rättigheter du har. 

Vilken information samlar vi in? 

Vi samlar in grundläggande kontaktinformation, såsom ditt namn, telefonnummer, e-postadress och de uppgifter du anger när du registrerar en intresseanmälan för våra tjänster genom något av våra formulär 

Hur samlar vi in informationen? 

Vi samlar in information direkt från dig när du registrerar dig via något av våra formulär. Vi använder också cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. 

Hur använder vi informationen? 

Vi använder din information för att tillhandahålla våra tjänster, förbättra vår webbplats och kommunicera med dig. Vi kan också skicka marknadsföringsmeddelanden om våra tjänster och erbjudanden från våra samarbetspartners, endast med ditt uttryckliga samtycke. 

Hur lagrar vi din information? 

Vi lagrar din information på säkra servrar och använder kryptering för att skydda dina uppgifter enligt branschstandarder. 

Marknadsföring 

Vi kan använda din information för att skicka dig marknadsföringsmeddelanden om våra tjänster och erbjudanden från våra samarbetspartners. Du kan när som helst välja bort dessa meddelanden. 

Vilka är dina dataskyddsrättigheter? 

Du har rätt att begära tillgång till, korrigering av, eller radering av dina personuppgifter. Du har också rätt att begränsa behandlingen av dina uppgifter och rätten att invända mot behandlingen. 

Sekretesspolicyer för andra länkade webbplatser 

Vår integritetspolicy gäller endast för vår webbplats och inte för länkade webbplatser. Vi rekommenderar att du läser integritetspolicyn för varje webbplats du besöker. 

Ändringar i vår integritetspolicy 

Vi kan göra ändringar i denna policy. Vi kommer att meddela dig om några väsentliga ändringar, antingen via e-post eller genom meddelanden på vår webbplats. 

Hur man kontaktar oss 

Om du har några frågor om denna policy, vänligen kontakta oss på info@hellolilly.se