Pris som Årets förnyare på Arbetsmarknadsdagen 2023

Vi är obeskrivligt stolta över att under Arbetsmarknadsdagen 2023 ta emot priset som Årets Förnyare i branschen för arbetsmarknadspolitiska insatser i Sverige! Vårt ansvar som leverantör till Arbetsförmedlingen är att rusta och matcha arbetssökande till jobb eller utbildning, och på så sätt bidra till minskad arbetslöshet i Sverige.

Vi är obeskrivligt stolta över att under Arbetsmarknadsdagen 2023 ta emot priset som Årets Förnyare i branschen för arbetsmarknadspolitiska insatser i Sverige!

Vårt ansvar som leverantör till Arbetsförmedlingen är att rusta och matcha arbetssökande till jobb eller utbildning, och på så sätt bidra till minskad arbetslöshet i Sverige.

Enligt konjunkturinstitutet är vi påväg in i en lågkonjunktur och Arbetsförmedlingens prognoser signalerar om en ökad arbetslöshet och vår vision är att genom samarbete, målfokus och (sist men inte minst) innovation, bidra till effektiviserad matching av arbetssökande och arbetsgivare.

Tack Werket AB för en inspirerande Arbetsmarknadsdag, tack alla branchkollegor för bra samtal och ett extra stort tack och grattis till marknadsteamet och resten av gänget på HelloLilly som tillsammans står bakom denna prestation!