Ännu en rekordvecka hos Lilly!

Det är fredag den 27 augusti, vi har precis haft vårt dagliga morgonmöte och jag för till protokollet att Lilly går mot ytterligare en rekordvecka.

Det är fredag den 27 augusti, vi har precis haft vårt dagliga morgonmöte och jag för till protokollet att Lilly går mot ytterligare en rekordvecka.

Det är med stolthet i kroppen jag kan konstatera att våra fantastiska medarbetare på Lilly verkligen ger järnet för att göra skillnad, och att den fina framgången beror på det täta samarbete och den härliga kultur vi byggt upp tillsammans med våra arbetssökande och arbetsgivare runtom i landet.

Bara denna vecka har vi bokat in 72 arbetsintervjuer till våra deltagare och haft möten med 52 nya företag som söker personal – och detta är bara början!

Vi är leverantör till Arbetsförmedlingen och brinner för att matcha rätt person till rätt jobb – och det går fantastiskt bra!

Och vet du vad… på måndag sjösätter vi ett nytt affärsområde, Rekrytering och Bemanning. Med det sagt så kan vi nu även ta oss an mer omfattande rekryteringsuppdrag i de flesta branscher, samt även hyra ut extrapersonal inom bland annat restaurang, lokalvård, lager och vård & omsorg.

Så, behöver du rekrytera eller hyra in personal, eller söker du jobb – kontakta oss på Lilly! Vi brinner för att matcha rätt person till rätt jobb. Det gör vi med hjälp av vår digitala plattform och vårt härliga team av rekryterare <3Vi arbetar i hela landet och hjälper dig snabbt och smidigt direkt via din mobil – hör av dig till oss så berättar vi mer!

Bjuder även på en härlig TikTok-video som grymma Axel och Celine gjorde i veckan, trevlig helg!🙏

@hellolilly.se

Frågor vi ofta får på Lilly!!❤️🌟😱

♬ originalljud – Marcus Tylén