Mars 2023 bästa månaden någonsin!

Inte för att skryta 😇 men förra månaden var vår bästa månad någonsin: 82 av våra deltagare kom ut i sysselsättning, 71 fick jobb och 11 började plugga. Fantastiskt bra jobbat alla deltagare som lyckades med detta, och bra jobbat alla handledare, studie- och yrkesvägledare, rekryterare, säljare och kundtjänstmedarbetare på HelloLilly som jobbar hårt varje dag för att matcha rätt arbetssökande med rätt arbetsgivare.

Inte för att skryta 😇 men förra månaden var vår bästa månad någonsin: 82 av våra deltagare kom ut i sysselsättning, 71 fick jobb och 11 började plugga.

Fantastiskt bra jobbat alla deltagare som lyckades med detta, och bra jobbat alla handledare, studie- och yrkesvägledare, rekryterare, säljare och kundtjänstmedarbetare på HelloLilly som jobbar hårt varje dag för att matcha rätt arbetssökande med rätt arbetsgivare.

Det firar vi med lite fika på kontoren samtidigt som vi laddar om för att göra april till ytterligare en rekordmånad ⭐️

Vi växer i Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås och samarbetar med arbetsgivare som är i akut behov av personal. Är du arbetssökande, är inskriven på Arbetsförmedlingen och har rätt till tjänsten Rusta och matcha så hoppas vi att du väljer oss som leverantör, vi väntar på dig!

Fyll i uppgifterna nedan om du vill att vi kontaktar dig eller ring vår kundtjänst – 0731 21 47 39